Екскурзия за 8 декември в Шипково

Ако сте студенти или се чувствате такива и още не сте решили къде да прекарате с колегите на 8 декември следващото предложение е за Вас.

Дестинация: Хотел «Релакс» Шипково, 2 звезди

Цена за две нощувки (7 и 8 декември)+празнична вечеря: 50 лв.

Транспорт: безплатен (осигурен от РСО София)

За информация и записвания:

Тел: (02) 80 33 554

E-mail: ssb008@abv.bg

Валя Петрова

 

Офертата е за 31.12.2012-01.01.2013г. и включва:

Информация за почивна база «Релакс» Шипково

В хотела, Ви очакват отлично обслужване и приятелска атмосфера. Изключително уютен и спокоен, този хотел е идеален за семейна почивка, а красивата зеленина около него и близостта на планината правят усещането за неповторим комфорт.Удобства / Комфорт в стаите.

Стаи:

Обзаведени с две или три единични легла в свежи цветове, гардероб, холна маса, столове, нощни шкафчета, огледало и телевизор със сателитна телевизия.

Банята е напълно оборудвана с душ кабина.

Част от стаите са с тераси. Почивна база Релакс - Шипково

Рехабилитационната база на ССБ "Шипково" е разположена в централната част на курорта на десния бряг на река Шипковска в непосредствена близост до чешмите с различните видове минерални води. Сградата е на четири етажа с общо 47 стаи, от които 39 с по две легла и 8 с по три легла. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел: тоалетна и баня с душ, топла и студена вода и кабелна телевизия. В  базата има възможност за WiFi достъп до безжичен интернет.

На първия етаж са разположени рецепцията и ресторант с 110 места. През 2006 и 2007 г. базата беше ремонтирана.Ресторант - Ресторанта разполага с 110 места. Гостите могат да се насладят на вкусно и разнообразно меню,  както и традиционна българска кухня, приготвена с вещина и майсторлък. Предлага се закуска, обяд и вечеря, както и междинни хранения с топли и студени закуски.

  • В близост се намира открит басейн и развлекателни заведения, предлагащи национална и чуждестранна кухня, алкохолни напитки и коктейли.
  • Предлагат се различни екскурзии и походи по маркирани пътеки.