Уточняване на последни детайли за Комуникационната група

 

 

 

  Днес, на среща между представители на РСО София и M-tel бяха уточнявани последни детайли около условията за преподписване в Комуникационната група на ССБ. Очакваме крайните оферти за мобилни услуги, кабелна телевизия и стационарен интернет да бъдат на наше разположение в близките 2-3 дни. Веднага след получаването им те ще бъдат разпратени до останалите регионални организации. Още през тази или в началото на другата седмица ще можем да обявим точната дата, от която ще се подписват новите договори.

 

  Въпросите, все още оставащи на дневен ред, по които още не е взето решение и се водят интензивни разговори са цената и количеството мегабайти за таблети и други устройства,  броя SMS-и, отстъпките за определени модели телефони и възможността за уеднаквяване на всички договори.

 

  Има две важни промени, в сравнение с предишната кампания. Към днешна дата всеки незрящ абонат би могъл да добави  трима близки към своята карта. С новите договори те вече ще са петима. От оператора взеха решение да ограничат броя на офисите, където офертите ще бъдат отворени. За София те ще са 4, за по-големите градове – 2 или 3 и съответно за по-малките – 1. Пълен списък на градовете и точните адреси на офисите ще бъде публикуван на страницата на РСО София. Уговорката с M-tel е, че при нужда  списъкът ще бъде актуализиран, тоест ще могат да се добавят нови населени места.

 

  На някои от абонатите на Групата вече са били предложени условия, доста подобни на договаряните за следващия двегодишен период. Това не са крайните оферти за Комуникационната група на ССБ. Молим всички наши членове, за да се избегнат грешки, прекратявания на договори, ново подписване и др. Неудобства да не подписват нищо, въпреки предупрежденията че от това ще последва заплащане на по-високи такси. Цялата информация за началната дата, офертите, служебните бележки и т. Н.  Ще бъде на разположение в регионалните и териториални организации.

 

  Абонатите, подписали по-късно на план 7.20 лв. Ще могат да подпишат при новите условия на плана от 12.00 лв.