Преподписването няма да започне и през следващата седмица

  Днес от M-tel ни съобщиха, че се налага ново отлагане на преподписването, за да могат да се включат абсолютно всички изисквания, доизгладени на срещата на 14 февруари 2017 г. От оператора имат техническата готовност да започнат, веднага след като офертата бъде готова. До всички офиси ще бъде изпратено текстово съобщение, така че служителите да са наясно с текущото състояние и да не се подписват договори с незрящи клиенти.

 

   Със сигурност това ново забавяне е неприятно за всички очакващи да подновят договорите си или да се присъединят към Групата. Въпреки това, отново молим за разбиране. При всички положения е по-добре да стартираме след седмица, но офертата да отговаря на  заложените от нас стандарти, отколкото още утре и да се окажем неприятно изненадани с нещо, което впоследствие няма да имаме възможност да променим.

  Подчертаваме за пореден път, че абонатите на Комуникационната група не дължат неустойки и таксата ще остане същата и след края на договорите. Въпреки това, тъй като Групата е само един от вариантите, всеки има  право да подпише при по-изгоден за него договор, излизайки по този начин от нея. Призоваваме към повишено внимание към каквото и да било подписване. При всички положения ще опитаме да помогнем, в случай че то е направено прибързано, но не можем да гарантираме за резултатите, а процесът ще е достатъчно неприятен, както за абонатите, така и за служителите.