Безплатно училище за родители

Училище „Зa моето бебе и мен” организира безплатни сбирки за бъдещи и настоящи родители всеки четвъртък от 10.00 ч. в Spaghetti Company (ЦУМ).
29 ноември - лекция на тема: “Развитие на зрението в кърмаческа възраст. Прегледите при офталмолог и най-чести проблеми”

Гост - Лектор: Д-р Виолета Чернодринска, началник на Детско очно отделение, УМБАЛ „Александровска”, управител на детска очна клиника „Визус”: Децата на очен лекар до 6-месечна възраст!
„Профилактиката на зрението е изключително важна! Съветвам родителите да водят децата си на прегледи. Те са приятни, не са стресиращи и не болят. Наблюденията ми показват, че все повече родители водят бебетата си на профилактичен преглед. По света първия преглед е до 3 месеца.”

Томболата през ноември дава шанс на всички, посетили лекциите на Училище „Зa моето бебе и мен” (всеки четвъртък) и консултациите в „Месец на кърменето в Бебе бутик 9 плюс” (всяка събота), да участват в тегленето за Chicco сгъваемо легло Play & Nap. Шанса се определя индивидуално, според броя посещения.

Очакваме Ви!

За предварително записване:
тел: 0886 94 26 93;
E-mail: c.connection@abv.bg

Сбирките се осъществяват с медийната подкрепа на списание „Моето бебе и аз”. Пълната програма за предстоящите събития можете да откриете в новия брой на списанието.

Източник:   www.moetobebe.net