Нова бой банда на българската сцена / Промо – Cool Kid$ -„Давай“

Нов вид бой банда – Cool Kid$, излиза на музикалната сцена с парчето „Давай“

Момчетата от Cool Kid$ правят заявка пред българската публика с песента и видеото към нея – „Давай“. Микс от електронно и ар-енд-би звучене, парчето е спайси с нежен, но провокативен текст.

 

Въпреки че музикантите от Cool Kid$ са нови лица за широката публика, те вече са познати в бранша като автори на хитови български парчета на нашумели изпълнители, сред които Михаела Маринова и Невена Пейкова. 

Те шеговито се наричат “бой банда от нов вид” заради нестандартния си състав. В Cool Kid$ е музикалният продуцент и елeктронен музикант Борислав Тонев, който учи музикално продуцентство в Лос Анжелис. Там работи с различни хип-хоп артисти от местната сцена и в музикално студио в Холивуд, но решава да се върне в България, за да продължи с кариерата си.

Панчо Карамански (DJ Панчо), който губи зрението си като малък. Изправя се пред много трудности, но като тинейджър решава твърдо да пребори съдбата си и да покаже на хората, че човек като него може да се реализира успешно.

Мечтата му е това да се случи и на музикалната сцена и то наистина се случва. Панчо развива умения на DJ и електронен музикан По-късно постига успех и с историята си вдъхновява голям брой хора. Той създава програма за обучение за незрящи, които искат да се научат да записват, миксират и мастерират музика. DJ Панчо e сред избраните в класацията „40 до40“(2017) на Дарик радио.

Вокалът е Преслав Бориславов – Пресли. От малък пее, танцува, свири на пиано и цигулка, изучава моден дизайн в Англия и към момента живее и работи там във финансовия сектор като пише песни и за други артисти.

“Давай” е по текст на Преслав Бориславов – Пресли, а музиката и аранжиментът са на Борислав Тонев, Панчо Карамански и Пресли.

Видеoклипът към парчето „Давай “залага на добре разказана история с неочаквани обрати. Провокация към зрителите са кадрите от живота на едно “лошо момиче”, в чиято роля влиза популярната млада актриса и модел Лина Роскин.

Сюжетът проследява греховния й живот, подла изневяра и неочаквана развръзка. Режисьор на видеото е Николай Георгиев – Котич (N.K. Films).

Източник:
http://signal.bg/нова-бой-банда-на-българската-сцена-пр/