Комуникационната група на ССБ остава в А1

Плановете, от които ще се избира вече са четири.

Екип на РО София, като организация представляваща ССБ в преговорите с А1, постигна споразумение с оператора за новите условия на Комуникационната група за периода 2019-2021 г. Бяха договорени преференциални цени за мобилна телефония, мобилен интернет, стационарни телефони, кабелна телевизия и домашен интернет. Абонатите на Групата ще имат възможност да закупят(в брой или на лизинг мобилни телефони(моделите са Nokia 2.1, Nokia 3.1 Plus и Nokia 5.1 Plus).

 

Офертата вече е на разположение в офисите на регионалните организации на ССБ. Кампанията по преподписване ще започне на 11 март, като на първия етап от нея ще се извърши прозвъняване от служители на А1, насочено към титулярите на картите. Въз основа на тези обаждания абонатите могат да преценят дали да подпишат в офис или да получат договорите си чрез куриер. Прозвъняването ще продължи до 24 март. 

Договорите на по-голямата част от ползвателите на карти в Групата изтичат през април 2019 г.Към досегашните два плана от предната оферта са добавени още толкова. Заплащайки 1 лев повече, подписалите до момента на нисък план, ще могат да получат 1 гигабайт интернет при равни останали условия. Високият план остава на същата цена, но в тази стойност вече влизат и стационарните телефони. Най-скъпият план е на цена по-висока с 3 лв.и с 3 гигабайта повече интернет.

Допълнителни екстри, от които можем да се възползваме са 100 минути за стационарни телефони на цена 1 лев(ниските планове) и мобилен интернет от 3 гигабайта на стойност 3.00 лв. В сряда, 6 март, между 10.00 и 12.00 на ул. Цар симеон 110, желаещите ще имат възможност да научат повече за условията. На Същия ден, между 14:00 и 16:00 офертата ще се разяснява в клуба на бл. А на бул. Европа 138.