Българската група Studio Miracle ще участва в първия международен конкурс за изпълнители с нарушено зрение - The International Low Vision Song Contest

Тази вечер българската група Studio Miracle ще участва в първия международен конкурс за изпълнители с нарушено зрение - The International Low Vision Song Contest. Конкурсът е организиран съвместно от Германския съюз на слепите и ViewsInternational, Белгия. Изпълнители от 17 държави ще се борят за първото място, което ще бъде определено от гласовете на публиката. Организаторите са обявили, че по време на церемонията ще се включи и музикалната звезда Андреа Бочели.
Събитието ще се излъчва в Youtube и ще стартира в 20:00 ч., българско време.

Между 10:20 ч. и 10:45 ч. ще бъде времето, определено за гласуване онлайн, като тук няма ограничение да не може да се гласува за нашата страна, за разлика от правилата на конкурса за песен на "Евровизия". Организаторите гарантират, че платформата за гласуване ще бъде достъпна за хора с нарушено зрение.
Нашата песен ще е със заглавието: "It's Autumn Outside".
Studio Miracle има големи шансове да се хареса на  аудиторията.

Независимо какви ще бъдат резултатите, само фактът, че има участници от нашата страна би трябвало да ни радва, че ще се чуе за нас. През последните месеци  квинтетът работи усърдно, за да постигне този резултат.

Това е линкът, от който  ще се излъчва събитието:

https://www.youtube.com/watch?v=lcZyjphBkqE

А ето и линк към нашата песен:

https://www.youtube.com/watch?v=1xWb5M9wqxA