Служебната бележка за Комуникационната група вече е публикувана

В секция „Комуникационна група” вече е публикувана служебната бележка, необходима за включване на нови абонати към Комуникационната група на ССБ. Тя вече е разпратена до регионалните организации и издаването и по места ще започне, съобразно готовността им да администрират процеса.

В бележката се записват имената, адреса и телефона на титуляра и на абонатите, които той има желание да добави. Въпреки че са оставени 6 места за близки, които да бъдат присъединени, от Globul въведоха ограничение от двама човека на бележка. В случай че броят на добавените е по-голям ще се издават повече от една бележки на човек.

Членовете на РСО София могат да изпращат заявки на e-mail: inforsosofia@gmail.com или да се обадят на тел: 02/ 80 33 547. Тъй като разполагаме с експертните им решения на ТЕЛК можем предварително да подготвим бележката и да им я предоставим в удобен за тях ден и час в рамките на работното време. Молим зрително затруднените, нечленуващи при нас да заповядат в клуба ни на ул. „Цар Симеон“ 110 с актуално телково решение, на базата на което да издадем бележката.

Линк към секция „Комуникационна група”:

http://ssb-sofia.org/комуникационна-група/165-за-групата