Как да подадем жалба по електронен път в сайта на Център за градска мобилност?

Секцията в сайта, която включва тази функция е „Виртуално деловодство”. Точният линк към нея е: http://www.sofiatraffic.bg/bg/transport/complaints

В помощната информация се посочва, че на съответното място можем да  изразим недоволството си от конкретен служител на „Център за градска мобилност” ЕООД и транспортните оператори. Приемат се жалби с точни данни, които могат да определят съответния служител. Не е ясно дали можем да се жалваме и срещу самият сайт, който в никакъв случай не е пример за достъпно онлайн пространство. През декември 2012 г. РСО София подаде сигнал за проблема с картинния код в секцията виртуални табла. Въпреки проведената среща с представители на ЦГМ, към момента, по този въпрос няма абсолютно никакво развитие.

Когато се касае за нарушение на културата на обслужване при превоз на пътници е добре да посочим дата, приблизителен час и номер на линията.
При установяване на невярно подадени данни, жалбата ни няма да бъдерегистрирана.Задължително е документът да бъде написан на кирилица, както и въвеждането на e-mail адрес или телефон за осъществяването на обратна връзка, като в срок до един работен ден ще  получим регистрационния номер на своя документ по електронната си поща. Жалбата, заедно с личните ни данни се препраща на съответното транспортно дружество за отговор по компетентност.
За движението на жалбата можем да получаваме информация в рубриката „Деловодна справка”.

Безплатният телефон за връзка с ЦГМ, при възникнал проблем при ползване на градския транспорт в София е 0700 13 233.