Спортен информационен канал за хора с увреждания

Вече съществува спортен информационен канал за хора с увреждания и предимно за хора със зрителни нарушения. Всеки, който иска може да заяви желание и да получава по имейл новините, които ще бъдат публикувани чрез този канал. Всеки, който желае може да изпрати своята спортна новина, която да бъде разпространена чрез информационния канал. Всички спортни клубове за хора с увреждания или други организации, които развиват спорт за хора с увреждания, могат да изпращат своите новини за предстоящи или минали спортни и туристически събития. По този начин информационният канал ще бъде национален и това определено ще повиши информираността и креативността на всички, които се занимават със спорт за хора с увреждания.

Всеки, който попадне в медийното пространство, на спортна новина, която се отнася до спорта сред хората с увреждания, може също да я изпрати и чрез този канал да бъде разпространена сред всички, които се интересуват от тази тема.

Отговорността за създаването и адекватното функциониране на информационния канал е на федерация „Спорт за хора със зрителни увреждания”. Настоящата информация ще бъде разпространена сред спортните клубове членуващи във федерация „Спорт за хора със зрителни увреждания”, организационните звена към ССБ, трите мейл листи съществуващи за хора със зрителни увреждания – „На лафче”, „без мишка”, мейл листата на Спортен клуб за интеграция „Витоша” и пр.


Ако желаете да се абонирате за получаване на спортните новини, следва да изпратите писмо с имейла, на който желаете да получавате спортните новини, на електронна поща:
novinisport@gmail.com.

Ако желаете да споделите спортна новина, следва да я изпратите на същия имейл:
novinisport@gmail.com

Новините могат да се следят и онлайн на следния адрес:
http://groups.google.com/group/novinisport

-- 
д-р Иван Янев,
председател на федерация "Спорт за хора със зрителни увреждания"