Тази седмица в „Неделя следобед с…“: Ата Сот и „Добрите хора са навсякъде“

      „Неделя следобед с....” е тематично парти, което предлага два часа незабравими емоции. Среща с писатели, музиканти, психолози, дизайнери, и др., които представят изкуството си в нестандартна форма:микс от въпроси - отговори, музика и добро настроение.Партитата се провеждат два пъти месечно в арт обстановката на кафе -ресторант " Гъливер"- София или ресторант "Рубаят" - НДК.

 

    На 9 ноември, неделя, от 15:00 ч. в Студио 5  на поканата на организаторите се отзовава Атанасиос Сотириадис или Ата Сот, както е известен за приятелите. Той е магистър фармацевт, създател на фирма за здравословна козметика – първата в света, която ползва прозрачни етикети с брайловата азбука на български, така че  незрящите хора да разгледат напълно самостоятелно информацията за продуктите.

     Друг гост в неделния следобед ще бъде Джим Парашкевов  - режисьор на сериал с участието на незрящи. За отношението към хората със зрителни увреждания и за техните възможности, както и за това, че добрите хора са навсякъде – теми, със сигурност вълнуващи участници и публика. 

 

Студио 5

Адрес: София, пл. България 1, Национален дворец на културата, вх. А3
 

По информация публикувана на:

facebook на „Неделя следобед с…“