„Групата” преминава към M-TEL за следващите 2 години

В София ще се преподписва между 9 и 13 февруари в Клуба на ул. Цар Симеон 110

Днес между представители на M-TEL и Регионалната организация на Съюза на слепите – София бе постигнато споразумение за съвместно администриране на Комуникационната група на ССБ през следващите 2 години. Както и досега всеки абонат ще отговаря за направените от него интернет и телефонни сметки.

Преподписването в София ще се извърши в периода между 9 и 13 февруари. Абонатите, желаещи да се присъединят към „Групата”, чийто договори изтичат по-късно ще могат да го направят в определени магазини.

ЗА СТРАНАТА ЩЕ СЕ ПОДХОЖДА СПОРЕД ГОЛЕМИНАТА НА НАСЕЛЕНОТО място И ВЪЗМОЖНОСТТА НА СЪОТВЕТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ ДА ОСИГУРИ помещение, в КОЕТО ДА ПРОТИЧА ПРОЦЕСА ПО ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОРИТЕ. 

От ДРУГАТА СЕДМИЦА офертата на M-TEL ЩЕ БЪДЕ ДОСТЪПНА ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ В КЛУБОВЕТЕ НА РЕГИОНАЛНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ. 

От петък, 23 януари, започва уведомяването на всички досегашни абонати на „Групата”. Изискваната информация ще бъде:

Трите имена

Местоположение

Със или без ТЕЛК (71 и над 71%) е лицето?

Има ли желание да преподпише?

Ако човекът, с който говорите изисква от Вас други лични данни, настоява за незабавно подписване на определен документ или внасяне на сума в най-кратък срок, то положително става дума за измама. За повече информация относно условията, описани в офертата, моля пишете на e-mail: inforsosofia@gmail.com или се свържете с нас на тел: 0899010114 (10-17 ч.) Лице за контакт: Александър Велков