Таксите за активация и включване няма да бъдат заплащани За погрешно начислените сметки ще бъдат връщани пари на ръка

  Към първите фактури на част от абонатите на Комуникационната група на ССБ бяха прибавени такси за активация и включване към мрежата на Мобилтел ЕАД в размер на 9.90 лв. Получихме уверение от представител на оператора, че се прави всичко възможно те да бъдат изчистени в максимално кратък срок. Проверката ще приключи най-късно до понеделник на обяд. Молим абонатите на Групата засега да не заплащат получените сметки. В случай, че вече са го направили сумата ще им  бъде възстановена на ръка в офис на M-tel. 

  Ако се съмнявате в точността на сметката можете да се свържете със служител на M-tel на телефон *88. При допълнителни затруднения – обадете се на тел 0899010114 или ни пишете на inforsosofia@gmail.com. Лице за контакт: Александър Велков. 

  По повод оплаквания, свързани с необосновано високи такси бихме искали да напомним, че при ползване на телефони с операционна система Android  софтуерът се обновява автоматично, ако последното не е забранено от настройките. По-долу публикуваме кратка инструкция как може да се направи това.

1. Влезте в настройките на телефона;

2. Изберете „Ползване на данни”;

3. При условие, че е активна изключете опцията „Мобилни данни”.

Забележка: Не  деактивирайте опцията „Мобилни данни” от менюто „Опции на устройството”, тъй като при рестартиране на телефона това ще възобнови връзката Ви към интернет.