LG Wine smart за абонатите на Групата от началото на декември Вече можем да купим телефон на лизинг без да чакаме 6 месеца

  От началото на месец декември M-tel започва разпространението на лимитиран брой телефони LG Wine smart. Устройствата придобиха популярност, тъй като са едно от изключенията с физическа клавиатура в морето от touchscreen модели. Поради интереса, проявен от незрящи от оператора  са се обърнали към LG и  са получили картбланш за ограничено разпространение. Моделът няма да се продава свободно в офисите на M-tel.

  Право да го закупят ще имат членовете на ССБ, които същевременно са и абонати на  Комуникационната група. За тази цел те трябва да се свържат с отговорника на Групата Александър Велков, предоставяйки следните данни: ЕГН, титулярен номер и офис, където желаят да  заплатят устройството. След проверка на информацията  всеки ще получи обратно обаждане и до три работни дни след потвърждаване на заявката апаратът ще бъде доставен в посочения магазин. Вариантите за покупка са два – внасяне на цялата сума и лизинг. При втория се прилага т. наречения reset на договора. Чрез тази опция последният важи от настоящата дата на подписване за нов период от 2 години. При изчерпване на първоначално заявените от LG количества ще бъде  направена допълнителна поръчка, съобразно броя на абонатите проявили интерес.

  Ние от РСО София сме удовлетворени от предложената ни оферта и смятаме условията за максимално приемливи. За нас е важно, че партньорите ни проявиха разбиране към възможностите на членовете на ССБ и отново подходиха социално.

  Друга информация, също с позитивен знак, която получихме се отнася до отпадането на шестмесечното ограничение за закупуване устройства на лизинг за нови абонати на M-tel. По този начин новоприсъединяващите се към Групата вече ще могат да получат на кредит избрания телефон, таблет или лаптоп.