BlindAlive - йога и пилатес за незрящи

За страницата

Фитнеса винаги е имал за цел постигане на добро психическо и физическо състояние независимо от годините, пола, или  други променливи,  правещи ни различни. А за тези, които са незрящи, фитнеса е толкова важен, колкото за останалите  а може би и повече.

Упражненията за незрящи са нещо, което трябва да  стане част от седмичната или дневната рутина поради множество причини, сходни или различни от тези на зрящите. За  хората с пълна загуба на зрение или  слабовиждащите липсата на редовни упражнения може да е причина за множество други проблеми включващи: покачване на теглото, мудност, и може би най-лошото – инсомнията или сърцебиенето, които биха ви изкарали напълно извън ритъм.

 

Добрата тренировка в подходящото време на деня, с подходящата продължителност,  с оглед на вашите специфични физически или психически нужди е това, което докторите може би забравят да препоръчат. За много незрящи фитнесът  е предизвикателство. Без някой, който да ги наставлява и без способността сами да стигнат до залата става ясно защо много от тях се отказват. Но ако не е нужно зрение по време на тренировката отпада и зависимостта от други хора за постигането на вашите спортни цели.

Чрез кардиото и силовите тренировки с тежести,  с разнообразие от други упражнения за сърдечната система вашето тяло ще бъде в добър тонус, ще покачите мускулна маса и ще свалите ненужните килограми и ще се преборите с чувството на безпомощност.

Готови ли сте да се изпотите? Елате за да заякнете и оставете притесненията, че не можете да влезете във форма, защото сте незрящ, а BlindAlive ще ви помогне.

 

Здравейте, аз съм Мел скот. Тук съм, за да ви покажа някои несъществуващи досега фитнес възможности. Аз съм незряща , което ще рече, че видео упражненията рядко ми дават достатъчно описателна информация за това да изпълнявам тренировката си правилно.

Чудех се как да сваля излишното тегло след своята бременност, а и исках да възвърна силата си след ракова операция. Преминах през рекламите по телевизията,  и запаметих безплатните телефони бързайки да звънна преди да съм ги забравила. Понякога телефона беше просто на екрана и нямаше как да си поръчам продукта, който желаех.

Когато успях да поръчам програма с упражнения , които да задоволят всичките ми спортни нужди, включвах ДВД-то доста често, но не можех да браузвам менютата с дистанционното. След като помолих за помощ  и достигнах до частта с упражненията осъзнах, че инструктора не описва движения, които са представени във видеото и ми беше невъзможно да се включа. След поръчването на програма с оглед да взема под контрол собственото си здраве, разбрах че е от малка полза за мен. Реших да размърдам дупето си, спирайки да разчитам на ненужни ресурси и създадох BlindAlive, LLC. В BlindAlive ние сме горди, че  открихме  приятелски и напълно  достъпни решения за упражнения и фитнес, които  може да изпълнявате с увереност у дома. Сега с ресурсите, които може да ползвате, не е нужно да разчитате сами на себе си за своето здраве и фитнес. Упражненията са  тествани за незрящи, за да сме сигурни, че са напълно достъпни за членовете на нашата общност.

Целият екип на BlindAlive е вдъхновен да прави здравето и фитнеса достъпни за всеки желаещ   да е здрав и силен. Ние сме мотивирани да ви предоставим най-добрите, достъпни продукти и програми, които ще ви помогнат да достигнете своите цели. Ние обновяваме нашия уебсайт с нови програми, продукти, постове, подкастинг и други средства за  да ви окажем подкрепа по пътя ви към здраве и волевост. Тук ние създаваме повече възможности за повече хора.

Има много пречки за нас незрящите относно навигацията, но аз правя всичко по силите си, за да ги премахна от упражненията, движенията на телата ни. За да бъдат здрави, както ние желаем. Вярвам, че е наша отговорност да вземем под контрол  нашето здраве, както и да станем уверени отведнъж. Каня ви да се включите с мен по пътя на по-здравото, по-силното и по-функционалното тяло.

 

Програмите които се предлагат

Вие сте на точното място за достъпни фитнес програми. Всички  програми тук са направени с грижа за вас. Ако сте нов в упражненията, препоръчваме ви да започнете с  тези от първо ниво или за начинаещи. Ако ви харесат може да продължите с опциите за напреднали. Всяка от програмите съдържа кратко описание  на всяко от упражненията. Вие може да свалите или да стриймвате  за по-детайлно описание на всяко отделно упражнение. Ще получите цялата информация, нужна ви, за да подобрите здравето и благополучието си. Ако имате въпроси или проблеми с поръчката на нашите продукти, както и със свалянето на аудиото, ние сме тук за да съдействаме.

Линк към програмите: http://www.blindalive.com/buy-eyes-free-fitness-workouts/

 

 

 

Цени на някои от програмите:

Пилатес – ниво 1: 21.00 USD

Нежна йога за начинаещи: 21.00 USD

Сет нежна тренировки: 37.00 USD

Скулптиране с тежести – ниво 1: 21.00 USD

Скулптиране с тежести плюс Кардио – ниво 1: 32.00 USD

Пълна трансформация на тялото: 96.00 USD

 

За да чуете чуждите мнения  за нас посетете тази страница: http://www.blindalive.com/testimonials

Контакти

http://www.blindalive.com/support/

 

Превод на фрагменти от сайта на BlindAlive: Добрин Добрев

 

Редакция: Александър Велков