Хранителна банка – 11 юли

На 11 юли 2016 г, понеделник, от 13.00 ч. до 17.00 ч. в клуба на РСО София, намиращ се на партерния етаж на бл. 1 в Комплекса на слепите, непосредствено до базата на  ПП "Успех филтър" София, ЖК "Люлин", бул. "Европа" № 138 Хранителна банка при ССБ/РСО София  ще предоставя на включените в основния списък съюзни членове от РСО София хранителен пакет  доставен като  дарение, чрез Българска хранителна банка.

 

До клуба на РСО София в блок 1 от Комплекса на слепите и базата на ССБ - ПП "Успех- Филтър", намиращи се на бул. „Европа“ № 138 в ЖК "Люлин" може да се придвижите с обществен транспорт, както следва :

1. С автобус No. 309 от Сточна гара и бул."Сливница" и от начална спирка в ЖК "Люлин" до спирка ПП "Успех".

2. С метро до метростанция "Сливница" и от там с автобусите за Банкя и Божурище, или автобуси №№ 81 и 309 -  слиза се на втората спирка - ПП "Успех".

 

Хранителните продукти дарявани чрез Българска хранителна банка са придружени със сертификат за качество и годност!

Хранителните продукти дарени чрез Българска хранителна банка са с ограничен срок на съхранение и са предназначени за бърза консумация !

 

Забележка :  Допълнителна информация и упътване за точното местоположение на клуба на РСО София в партера на бл. 1 от Комплекса на слепите в ЖК „Люлин“, бул.“Европа“ № 138 може да получите на портала на ПП „Успех-филтър“!