Как да постъпим ако договорът ни изтича по-рано, но желаем да станем абонати на Групата на ССБ?

 

 

 

  Във връзка със запитвания относно присъединяването на абонати към Комуникационната група на ССБ с изтекъл или изтичащ договор към някой от трите оператора публикуваме съответните разяснения.

 

  През есента на 2016 г. ще бъдат проведени разговори между ССБ и M-tel.При постигането на съгласие за условията за бъдещия двегодишен период основната част от абонатите ще преподпишат в периода февруари-март 2017 г.

 

  В случай, че договор на абонат, желаещ да се присъедини изтича по-рано, без значение от оператора,  и  има луфт между края на стария му договор и началото на новия за Групата той няма как да бъде задължен да подпише новза какъвто и да е период или това да се случи автоматично. Условията, при които говори и ползва интернет, въпреки че дефакто договора е изтекъл, са същите, каквито са били към момента на изтичането му. Освен ако в самия контракт не е записано друго. Поради тази причина съветваме клиентите в такава ситуация да се обръщат към номерата за помощ на съответния оператор или към офисите му, за да се информират каква е сумата, която ще заплащат занапред.

 

  Възможността за присъединяване към Групата все още е отворена. Принципната ни договорка с оператора е на влезлите до 31 май тази година да бъде дадена възможност да подпишат при новите условия. Тоест, съществува голяма вероятност подписващите към днешна дата да останат на настоящите през следващите 24 месеца.