БЛАГОТВОРИТЕЛНА „ВЕЧЕРЯ ГРАФИЯ“ В РЕСТОРАНТ ANDRé

Фондация „Графия“ организира благотворителна вечеря на 14 септември 2016 г./сряда/, от 19,30 ч., в ресторант ANDRé/гр. София, бул.Околовръстенпът № 3, в сградата на ММ Group/.

 

 

„ВЕЧЕРЯ ГРАФИЯ“ е благотворителна инициатива с цел реализиране на проекта на Фондация Графия - „НЕВИДИМО КИНО“. Проектът е предназначен за хора с нарушено зрение и представлява адаптиране на филми за незрящи чрез аудио описание повреме на прожекцията.Вечерята се организира със съдействието и подкрепата на ресторант ANDRé и Профтрейд ООД - вносител на вина от изба Каса Силва, Чили.

В България  преди време е имало прожекции на филми, адаптирани за незрящи, но е било за кратко и е преустановено. Затова Фондация Графия започва кампания „Невидимо кино“  и си поставя за цел да възстанови киното за незрящи и да им предостави шанс за посещение на кино.

Фондация Графия работи,  за да осигури достъпна среда в сферата на визуалните изкуствата за хората с липсващо и/или  частично зрение, както и за подпомагане на социалната интеграция на незрящите хора.

 

За да станете наш спомоществовател и партньор в това благородно начинание Ви каним да се включите във „Вечеря Графия“. За целта е необходимо да закупите куверт на стойност 80 лв. и изберете вашето меню. За всичко останало ще се погрижим ние от Фондация Графия и ресторант ANDRé. Вечерята включва тристепенно меню /месно или вегетарианско/, което е ексклузивно предложение на шеф Андре Токев, чаша вино от изба Каса Силва и чаша вода.

 

Меню - месно

Запечен тартар от Сьомга,мус от Авокадо, салата с цитруси, сусамов винегрет, Балонтин и Конфи от Заешко бутче, РататуйПровансал, Сос Мащерка, Пяна от босилек, Лимонов чийзкейк, сорбе от Кайсии и бадемово мляко, малиново кули.

 

Меню – вегетаранско

Тартар от Краставица,мус от Авокадо, салата с цитруси, сусамов винегрет, Качамак, РататуйПровансал, Сос Мащерка, Пяна от босилек, Лимонов чийзкейк, сорбе от Кайсии и бадемово мляко, малиново кули.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

 

За куверти и повече информация:

0899907399 - Алберто Стайков, fgraphya@hotmail.com

 

0888931151 - ресторант ANDRé.