Слепи потребители описаха критериите за избор на партньор

Незрящи потребители на мрежата разказаха от какво се ръководят при избора на партньор. Според блогърите, те обръщат внимание на мириса, говора и поведението на потенциалният спътник в живота.

Потребителите на Reddit със зрителни проблеми описаха своите предпочитания за избор на човек, с който биха искали да встъпят в интимни отношения. Списъкът с откровения на слепи и слабовиждащи набра 44 хил. лайка.

 

Като цяло, потребителите описват качествата на хора, въз основа на оценката от първата среща, сред които говор, мирис и поведение на потенциалният партньор. Единият от коментиращите признава, че му харесва миловидният глас у момичетата, по който може да определи че притежателката му не пуши и се грижи за здравето си.

Няколко потребители отбелязват, че обръщат внимание на мириса на новия си познат. По признание на авторите, някои хора миришели много приятно, като не се има предвид аромата на парфюм или дезодорант, а естествената миризма.

Други потребители отбелязват важността на усещанията при докосване. По думите на един от коментаторите незрящата му жена обича да докосва мускулите на ръцете му. Един от блогърите обича да посещава вечеринки в костюм, тъй като обича да докосва тъканта, от която са ушити тоалетите.

Много от коментиращите отбелязват важността на отношението на новия познат към незрящите. На първата среща потенциалният партньор не бива да се страхува да говори за слепотата.

Освен това, много незрящи потребители отбелязват че в новия партньор често са привлечени от неговия/нейния характер и предпочитания. 

Например, една от потребителките заявява, че не би се срещнала с мъж, който не харесва кучета. Друг признава, че чувства за сексуално привличащо доброто чувство за хумор.

Превод:
Александър Велков
Източник:
https://versia.ru/slepye-polzovateli-opisali-kriterii-vybora-partnera
Дата на публикация:
13 май 2019 г.