СЪОБЩЕНИЕ: Започва ремонт на пешеходната зона в Комплекса на бул. Европа 138


   От 28.10.2020 г. (сряда) започва ремонт на пешеходната зона в отсечката между разклона за Училището за кучета-водачи и разклона за Борсата, включително участъка между входа на бл. А и главната алея.
 Движението от бл. А, бл.Б и бл.В ще се осъществява от дясната страна (преди достигане до завоя за бл.А) и след това от лявата (от страната на "Дусман" и бившия цех на "Бест фуудс").
 Движението от бул.Европа до жилищните блокове ще се извършва по обратната схема, от разклона на борсата до отбивката за бл.А ще бъде от дясната страна, а от отбивката за бл.А до бл.В и бл.Б от лявата.   
Ремонтните участъци ще бъдат обезопасени, а достъпът на МПС - спрян. 
Предвижда се реконструкцията на пешеходната зона да продължи около три седмици.
  Във връзка с горепосоченото:
1. Молим живущите с частично зрение да бъдат крайно внимателни, а придвижващите се с бял бастун или кучета-водачи - да се запознаят с временния маршрут с помощта на свои зрящи близки и познати.
2.  Молим ползващите МПС от  квартала да преминават през алтернативната улица пред Училище за кучета-водачи и излизаща на улица Анри Нестле /между Успех и Нестле/
Актуална информация за текущи промени ще бъдат публикувани и във Фейсбук групата „Ремонтни дейности на бул. Европа 138“.

Извиняваме се за причиненото неудобство!

Съюз на слепите в България