Една грешка може да промени живота ни Телеканалът "мир" започва излъчване на екшън-сериала "Второ зрение"

Следователят Ефремов лесно разкрива най-сложните случаи. Но всичко завършва с една фатална грешка. След ужасна експлозия той губи приятелите, роднините и зрението си.

Актьорът Павел Трубинер признава: за да играе незрящ тренирал, докато не го заболявали очите. В негови примери се превърнали Ал Пачино в „Усещане за жена“ и Рутгер Хауер в „Сляпа ярост“. Слепотата докрай изостря останалите сетива на следователя, той "вижда" неща, които останалите изпускат. 

 

  Основният партньор на Трубинер в сериала е кучето водач чичо Фьодор. В ролята се превъплъщава светлокафявият лабрадор Джоузеф. Естествено най-доброто по характер куче също трябвало да свикне с ролята; според сценария то няколко пъти спасява партньора си от бандити. 

Професия "Криминалист"

  Работата на полицай и куче е разследването на убийства. Полицейският участък във филма е реално съществуващ - управлението в Зеленоград. За статисти били привлечени и незрящи.   

   Зрителите не са лишени и от любовна интрига. За сърцето на главния герой се борят две жени - партньорката и приятелката му. Изобщо, ситуацията е твърде сложна. 

   "Второ зрение" е съчетание между екшън, криминале и романтика. Авторите обещават да запазят интригата и по трите линии до самия край.

Превод:
Александър Велков
 
Дата на публикация:
20 март 2021 г.
 
Източник:
https://mir24.tv/news/16452502/odna-oshibka-menyaet-zhizn-telekanal-mir-pokazhet-ostrosyuzhetnyi-serial-vtoroe-zrenie