Съобщение за ограничаване на посещенията в клуба на РО София на ул. "Цар Симеон" №110

 

Уважаеми членове на Регионална организация /РО/ София към Съюза на слепите в България /ССБ,

 

Във връзка с извънредната обстановка, породена от епидемията от Ковид 19 и заповед № РД-01-748/02.09.2021г. на Министерство на здравеопазването, посещението на Клуба на РО София на ул. Цар Симеон № 110, считано от 16.09.2021г., ще се осъществява от членовете на отделните териториални организации /ТО/ само в приемните им дни, съответно:

 

1. За членовете на ТО София – ИЗТОК с председател Милена Костадинова, обхващаща живеещите в райони Изгрев, Изток, Кремиковци, Младост, Панчарево, Слатина и Студентски на гр. София и общини Антон, Горна Малина, Елин Пелин, Златица, Ихтиман, Копривщица, Костенец, Мирково, Пирдоп, Чавдар и Челопеч на Софийска област – всеки понеделник от 10,00 до 16,00 часа.

 

2. За членовете на ТО София – СЕВЕР с председател Диана Минчева, обхващаща живеещи в райони Връбница, Илинден, Надежда, Нови Искър, Подуяне, Сердика на гр. София и общини Ботевград, Етрополе, Костинброд, Правец и Своге на Софийска област – всеки четвъртък от 10,00 до 16,00 часа.

 

3. За членовете на ТО София – ЮГ с председател Даниела Дамянова, обхващаща районите Витоша, Възраждане, Красна поляна, Красно село, Лозенец, Оборище, Овча купел, Средец и Триадица на гр. София – всяка сряда от 10,00 до 16,00 часа.

 

Посещението в Клуба става задължително с предпазни маски, дезинфекция на входа, при спазване на разстояние не по-малко от 1,5 метра между хората и допускане на не повече от един посетител и негов придружител в затворено помещение.

 

Моля, спазвайте противоепидемичните мерки и приемните дни и часове!

 

Пазете се и бъдете здрави!