ПОКАНА за концерт на Група "Спринт"

 

П О К А Н А

 

ГРУПА „СПРИНТ“ ВИ КАНИ НА РОЖДЕН ДЕН С ВИП КОНЦЕРТ „2Х20 ГАЛАКТИКА“

 

Група „Спринт“ ще отбележи своя 40-годишен рожден ден.

 

40 години отдадени на рок музиката – стил, обединяващ интересите и на младите хора и на тези в по-зряла възраст. Песните на група „Спринт“ и до днес звучат в национален ефир и се пеят от публиката на концерти. Гостите и приятелите на групата ще имат възможност да видят и чуят песни от новия албум “Спринт 2х20 - Галактика” и големите хитове на групата – „Хей, здравей“, „До телефона“, „Понеделници“, Аз летя“, „Мома“, „В едно кафе за двама“, „Домино“ и др.

 

Група „Спринт“ е доказала своята социална ангажираност, участва и подкрепя редица благотворителни каузи  и инициативи. Турнето на група „Спринт“ и приятели в страната „2Х20 ГАЛАКТИКА“, премина в подкрепа на Информационната кампания на Столична община „Да сверим биологичния си часовник навреме“ и Националната благотворителна кампания „РОДИ ДЕТЕ В БЪЛГАРИЯ“ 2021

 

На рождения ден всички гости и приятели ще получат специален подарък – новият албум на групата – “Спринт 2х20 - Галактика”.

 

Специален поздрав за групата ще направят техните колеги от група „Хоризонт“ и емблематичният глас на БГ радио - Атанас Стоянов.

 

Концертът ще се състои в Зала 11 на НДК на 2 октомври 2021 г. от 19:00 часа.

 

Който от вас желае да посети събитието и да получи покана, може да се обърне към териториалния си председател и да заяви това в най-кратък срок, за да се знае броя на желаещите и да се вземат поканите от Столична община.